دكتر هاني فروش انواع عسل طبيعي، ژل رويال، ملكه كارنيكا و ...
|
زماني كه زنبور عسل شهد گل هاي گياهان مختلف را جمع آوري ميكند عسل توليد مي گردد، البته زماني كه به جاي شهد گل ها از شكر براي تغذيه زنبور عسل استفاده شود، ديگر آن ماده توليد شده عسل نام ندارد. به طور كلي براي كنترل كيفيت عسل چهل گياه بايد به دو اصل يعني طبيعي بودن عسل و دارا بودن كيفيت مناسب براي مصرف كننده توجه ويژه داشت. تشخيص عسل طبيعي يكي از مواردي است كه براي مصرف كننده بسيار حائز اهميت است. تشخيص عسل طبيعي | تفاوت بين عسل طبيعي و تقلبي علت بوجود آمدن تقلب در مواد غذايي به ويژه عسل طبيعي وجود ناخالصي ها در مواد غذايي به سال هاي دور بر مي گردد و از دوران قديم در زمينه هاي مختلف صورت مي گرفته است، البته شدت تقلب ها در جوامع كوچك بسيار كم بوده ولي با گسترش شهر نشيني و بزرگ شدن مراكز توليد، انواع روش هاي افزودن ناخالصي در مواد غذايي گوناگون بويژه عسل نيز افزايش يافت. متاسفانه در كشورهاي مختلف از اين روش ها در توليد مواد غذايي مانند عسل نيز استفاده مي شود. فقط كشورهايي كه قوانين بسيارمحكمي براي توليد مواد غذايي دارند از اين مشكلات دور هستند و مقررات و مجازات بسيار سنگيني براي افراد سودجو وضع گرديده است. با داشتن اطلاعات كافي ازمشخصات عسل طبيعي، تشخيص عسل طبيعي كاري ساده خواهد بود. بهتر است براي تشخيص عسل طبيعي از چگونگي توليد آن آگاه شويم. عسل با جمع آوري شهد گل ها توسط زنبور عسل توليد مي گردد. به صورت كلي مي توان تقلبات در عسل را به افزودن آب، افزودن شكر و اسانس ها به آن تقسيم بندي كرد. بايد براي ورود به بازار عسل از دو مرحله طبيعي بودن و تعيين كيفيت عبور كند. آشنايي با نحوه تشخيص عسل طبيعي به صورت عمومي مسلما نحوه تشخيص عسل طبيعي و مرغوب بوسيله مردم بدون استفاده از امكانات تخصصي كار ساده اي نيست، البته كساني كه مداوم با عسل سر وكار دارند به صورت تجربي با نحوه تشخيص عسل طبيعي آشنايي دارند، ولي هنوز يك روش آسان براي افراد عادي وجود ندارد كه به راحتي ناخالصي عسل را تشخيص بدهند و به طور دقيق فقط در آزمايشگاه هاي مواد غذايي، طبيعي بودن عسل قابل تشخيص است. مهمترين اصل براي تشخيص عسل طبيعي و يك خريد مطمئن اين است كه به فروشگاه هاي معتبر و يا افرادي كه از سابقه توليدشان آگاه هستند، خريد نمايند. اگر راه اول وجود نداشت و شما به افراد با اعتماد دسترسي نداشتيد بهتر است با دقت به برچسب فروش و نام و نشاني شركت توليدي، شماره روانه بهداشتي توجه داشته باشيد. اگر از فروشندگان گذري خريد مي كنيد براي تشخيص عسل طبيعي شيشه عسل را برگردانيد سرعت بالا و پايين رفتن عسل و تشكيل حباب و كش آمدن عسل براي تشخيص استفاده مي شود ولي در اين زمينه بايد مطلع باشيد كه برخي فروشندگان شرايط آب و هوايي را طوري تنظيم مي كنند كه اين نوع تشخيص با اشتباه مواجه مي شود به اين صورت كه در هواي سرد عسل از حالت سفتي بيشتري برخوردار است. تشخيص عسل طبيعي با كمك مشخصات كيفي عسل عسلي كه رطوبت پايين 13 درصد داشته باشد عسلي است كه از كيفيت بالايي برخوردار است و اين يك نحوه تشخيص عسل طبيعي مي باشد. قارچهاي عسل در دماي كمتر از يازده درجه سانتي گراد رشد نمي كنند. برخلاف ايرانيان در بسياري از نقاط دنيا نحوه تشخيص عسل طبيعي شكرك است، شكرك نشان دهنده سلامت عسل است. البته بايد توجه داشته باشيد كه عسل شكرك زده بايد داراي بافتي نرم باشد و نبايد روي زبان حس شود زيرا عسل هاي شكرك زده اي كه بافت دانه درشت دارد معمولا به خاطر عسل حرارت ديده و تغذيه شده با آب شكر است. نحوه تشخيص عسل طبيعي از روي مزه نيز امكان پذير است، وقتي عسلي كه از شربت شكر بوجود آمده است را مزه كنيد، فقط مزه شيريني احساس مي كنيد ولي مزه عسل طبيعي به جز شيريني داراي طعم مطلوب عسل كه از شهد گل هاي مختلف ايجاد شده است نيز مي باشد. تشخيص عسل طبيعي از رايحه عسل نيز امكان پذير است اگر بعد از مدتي كه درب ظرف عسل بسته است آن را باز كنيد بوي قوي عسل طبيعي را متوجه خواهيد شد. حلاليت عسل نيز به شما براي نحوه تشخيص كمك مي كند اگر مقداري از عسل را در آب سرد بريزيد حالت چسبندگي خود را حفظ مي كند و به سرعت حل نميشود. اين حالت در عسل خالص بوجود مي آيد و اگر ناخالصي داشته باشد در هنگام ريخته شدن در آب از هم مي پاشد و ياداراي مقدار زيادي آب است. تشخيص عسل طبيعي مجموعه اي از پارامترهايي است كه گفته شد البته اندازه گيري برخي از مقادير در عسل توسط آزمايشگاه نيز در تشخيص تاثير دارد. تفاوت عسل طبيعي با عسلك در چيست ؟ نحوه تشخيص عسل طبيعي از عسلك نيز به شما كمك ميكند تا عسل مرغوب خريدكنيد. زماني كه در طبيعت شهد كمياب است زنبور عسل مواد قندي كه توسط حشراتي مانند شته و شپشك توليد شده را مصرف مي كند و به عسل تبديل مي كند و در سلول هاي قاب ذخيره مي كند. به اين نوع عسل، عسلك گفته مي شود كه از نظر عطر و رنگ و مواد متشكله آن از كيفيت كمتري برخوردار است، نسبت به عسل طبيعي تيره تر است و قند دكستروز كمتري دارد، قندهاي مركب، موادمعدني، نيتروژن و مواد اسيدي عسلك بيشتر از عسل مي باشد. روش هاي آزمايشگاهي نحوه تشخيص عسل طبيعي يكي ديگر از تقلب هايي كه براي توليد عسل صورت ميگيرد، استفاده از شكر و گلوگز مايع به عسل طبيعي مي باشد. از كارهايي كه زنبورداران براي توليد عسل تقلبي با ناخالصي انجام مي دهند قرار دادن مقداري شكر، شيره انگور و يا شيره ساير ميوه هايي كه داراي قند فروكتوز است زماني كه زنبور از اين مواد براي توليد عسل استفاده ميكند ديگر مشخصات عسل طبيعي را نخواهد داشت. نحوه تشخيص عسل طبيعي در اين شرايط اندازه گيري مقدار قندهاي احيا كننده و نسبت فروكتوز به گلوكز مي باشد. مقدار قندهاي احيا كننده بايد بيشتر از 65 درصد باشد. نسبت فروكتوز به گلوكز در عسل طبيعي يك مي باشد. روش هاي آزمايشگاهي دقيق تر ديگري نيز وجود دارد كه تخصصي است مثلا آزمايش پلاريمتري كه در صورتي كه عسل طبيعي باشد نور به سمت چب منحرف مي شود در صورتيكه اگر گلوكز مايع يا شكر اضافه شده باشد نور را به سمت راست منحرف مي كند. آزمايشهاي ديگر كه هر كدام با جزييات بيشتري به مواد تشكيل دهنده عسل مي پردازند و موجب مي گردند كه نحوه تشخيص عسل طبيعي آسان گردد. به طور كلي مي توان گفت عسلي كه توسط زنبور عسل توليد مي گردد، هنگامي كه در دهان قرار مي گيرد توسط مخاط دهان به خوبي جذب مي شود و عسلي كه داراي ناخالصي باشد به راحتي جذب نمي گردد و روي زبان باقي مي ماند اگر مقداري از آن را در آب سرد بريزيم حالت چسبندگي خود را حفظ مي كند و به سرعت حل نمي شود. براي شناسايي ناخالصي ها در عسل ساده ترين راه اندازه گيري مقدار قندهاي احيا كننده و نسبت فروكتوز به گلوكز و همچنين تعيين رطوبت، اسيديته آزاد، فعاليت دياستازي، تعيين خاكستر و هيدروكسي متيل فورفورال است. به هر حال، درجه و ميزان تقلب در توليد عسل ميتواند بسيار متغير باشد. براي مثال محصولاتي تهيه ميشوند كه تشخيص تقلبي بودن آنها سخت است اضافه كردن مقدار مواد قندي و آب مي توان عسل توليد كرد. به صورت كلي تقلب در عسل به موارد زير تقسيم بندي مي شود
در كنار تمام آزمايش هايي كه در مراكز تخصصي براي تشخيص عسل تقلبي از عسل طبيعي صورت ميگيرد در ميان عامه مردم نحوه تشخيص عسل طبيعي با روشهاي انجام مي گيرد ساده ترين راه طعم بو است كه بايد از عسل استشمام شود زيرا گل ها داراي بوهاي متفاوتي هستند به طبع بايد عسل حاصل از آنها نيز داراي عطر خاصي باشد. در مثالي ديگر ميتوان اينطور بيان كرد، در صورتي كه عسل مورد استفاده شما عسل طبيعي باشد، بدن مانند زماني كه شيريني خامه اي مصرف مي كنيد آن را پس نخواهد زد و از گلوكز و قند زياد اشباع نمي شود. مورد ديگر اين است، هنگامي كه درون ظرف عسل طبيعي قاشقي قرار مي دهيد و مقداري آب روي آن مي ريزيد در ته ظرف عسل طبيعي مي توانيد شكل هاي شش ضلعي را مشاهده كنيد. اين راهها از جمله راههاي تشخيص عسل طبيعي است كه مي توانيد به آن استناد كنيد. نحوه تشخيص عسل طبيعي از روي شكرك نحوه تشخيص عسل طبيعي از روي شكرك نيز به اين صورت است كه در عسل طبيعي شكرك نرم و لطيف است اما در عسل تقلبي سفت است و زيردندان ايجاد صدا مي كند. بايد به هنگام خريد عسل از اماكن معتبر خريد نماييم و اگر به دنبال عسل طبيعي هستيم بهتر است فرد توليد كننده را به خوبي بشناسيم. مسلما اگر از عسل تقلبي استفاده نماييم شايد صدمات جبران ناپذيري براي ما اتفاق بيافتد آشنايي با نحوه تشخيص عسل طبيعي به ما در انتخاب يك محصول معتبر كمك خواهد كرد. منبع: تشخيص عسل طبيعي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
خواص دارويي عسل طبيعي به قدري فراوان است كه همواره مورد تجويز و توصيه ي پزشكان و متخصصين طب سنتي قرار مي گيرد. متخصصان اين حوزه بر اساس آناليز ها و بررسي هاي متعددي كه روي تركيبات و خواص دارويي عسل طبيعي انجام داده اند ليستي طولاني از فوايد و مزيت هاي مصرفي آن براي بدن انسان تهيه كرده اند. با توجه به ليست بلند بالاي خواص عسل طبيعي براي بدن، هر خانواده و هر شخصي مي بايست اين محصول را جزء ثابت ترين موارد ليست خريد خود قرار داده و در وعده هاي غذايي مختلف به خصوص صبحانه و ميان وعده ها مصرف كنند. براي بهره مندي از خاصيت هاي عسل طبيعي جداي اين كه افراد مي توانند خودِ محصول را تهيه كنند، قادرند از وجود فرآورده هاي مختلف انواع عسل هاي طبيعي نيز بهره مند شود. عسل محصولي است كه به عنوان طعم دهنده براي بسياري از خوراكي ها قابل استفاده مي باشد از اين رو طرفداران بسيار زيادي را به خود جذب كرده است. عسل طبيعي به واسطه ي اين كه در محيط هاي مختلف با پوشش گياهي و شرايط آب و هوايي و جغرافيايي گوناگون توليد مي شود داراي انواع بسيار متنوع و متعددي است كه هر يك از آن ها از خواصي منحصر به فرد برخوردارند. در ادامه به بعضي از انواع عسل هاي طبيعي در كنار خصوصيات ظاهري هر يك اشاره كرده ايم كه خواص دارويي و سلامتي بي نظيري دارند: خواص دارويي عسل طبيعي رنگ هاي عسل طبيعي
خواص دارويي عسل طبيعي براي سلامت بدن
خواص دارويي عسل طبيعي را مي توان به طور كلي به دو گروه مجزا تقسيم بندي كرد، زيرا كه افراد مي توانند از خواص دارويي عسل طبيعي به دو صورت اعم از استفاده ي خوراكي و استفاده ي موضعي به شكل لوسيون، بهره مند شوند. لازم به ذكر است اگر عسل طبيعي را عضو ثابت و دائمي برنامه ها و وعده هاي غذايي خود قرار دهيد، درواقع سلامت بدن خود را به طور صد در صدي تضمين كرده ايد، زيرا خواص دارويي عسل طبيعي تنها محدود به چند مورد خاص نمي شود بلكه داراي دامنه ي بسيار گسترده و در عين حال متنوعي است به گونه اي كه در بهبود عارضه هايي با حوزه هاي كاملاً متفاوت از هم، اثر گذار مي باشد. در ادامه ي مطلب به چند مورد از خواص دارويي عسل طبيعي كه بايد به صورت خوراكي مورد استفاده قرار بگيرد اشاره كرده ايم: خواص دارويي خوراكي عسل طبيعي
در ادامه
علاوه بر موارد فوق خواص دارويي عسل طبيعي شامل فرايند مصرفي مجزايي است كه روش استفاده در آن به صورت موضعي است. برخي از خواص موضعي عسل طبيعي در استفاده هاي موضعي عبارتند از: خواص دارويي موضعي عسل طبيعي
تركيبات دارويي عسل طبيعي از انواع خواص دارويي عسل طبيعي مي توان به صورت تركيبات مختلفي كه مورد توصيه ي متخصصين و با تجربه گان در اين حوزه قرار گرفته است، بهره مند شد. لازم است بدانيد بعضاً خواص عسل طبيعي براي بدن در تركيب با انواع محصولات ديگر چند برابر مي شود. از جمله پر خاصيت ترين تركيبات دارويي عسل طبيعي عبارت هستند از:
منبع: خواص دارويي عسل طبيعي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
همانطور كه مي دانيد زنبور عسل از شهد گل هاي متفاوت، عسل توليد مي كند و اين عسل با توجه به نوع گلي كه زنبور عسل از آن شهد گرفته، طعمي متفاوت و خواص مختلفي خواهد داشت. تركيبات شيميايي عسل ارتباط مستقيمي با گياهان تغذيه كننده زنبور و گونه زنبور دارد. انواع عسل طبيعي از نظر خواص فيزيكي و شيميايي و طعم و خواص دارويي متفاوت است كه در اين مطلب به آن خواهيم پرداخت. تفاوت انواع عسل طبيعي در چيست ؟ عسل طبيعي چيست ؟ عسل طبيعي به صورت طبيعي از شهد گل ها جمع آوري مي شوند و در داخل سلولهاي مومي توسط زنبور هاي عسل ذخيره مي گردند. انواع عسل طبيعي سرشار از مواد غذايي و دارويي است و مي تواند تمام نيازهاي غذايي را برطرف كند زيرا زنبور عسل توانايي تبديل املاح و مواد معدني شهد گل را به عسل طبيعي دارد. انواع آن شامل فروكتوز، گلوكز، آب، مالتوز، ساكاروز، املاح معدني و ويتامين است. PH اين ماده از عدد 5 تا 7 است و با اين وجود كه از حالت اسيدي شروع مي شود ولي به دليل اينكه ماده بسيار شيرين است اين حالت زياد مشخص نيست. عسل طبيعي تنها ماده غذايي است كه فاسد نمي شود. ويژگي انواع عسل انواع عسل را مي توانيم به موارد زير تقسيم بندي نماييم:
انواع عسل طبيعي طبق يك فرايند طبيعي بوسيله زنبور عسل از شهد گل ها تهيه مي شود، زنبور عسل به صورت طبيعي اين توانايي را دارد كه گل هاي مفيد براي توليد عسل را تشخيص مي دهد، زنبور عسل براي توليد انواع عسل ارگانيك به سراغ گياهان مفيد و دارويي مي رود و شهد اين گل ها را گرفته و به عسل تبديل مي نمايد. در انواع عسل طبيعي شهد گل ها به ماده غذايي كاملي تبديل مي گردد كه انواع املاح و ويتامين ها را دارد. در ادامه انواع عسل طبيعي از كلني هاي زنبور هاي قابل برداشت است و اگر يك كلني خوب باشد، سالانه حدود 45كيلو گرم عسل از آن برداشت مي شود. در كنار انواع عسل طبيعي عسلي به نام تقلبي هم وجود دارد كه بدون دخالت زنبور عسل توليد مي گردد و معمولا از قند و ميوه هاي شيرين براي ساخت چنين عسلي استفاده مي كنند. عسل تغذيه اي نيز وجود دارد كه به زنبور ها، مواد غذايي آماده مانند آب و شكر مي دهند تا زنبور عسل از آن تهيه كند. معمولا عسل تغذيه اي 10 برابر كيفيت پايين تري نسبت به انواع عسل طبيعي دارد. هيچگونه استانداري اين نوع عسل را تاييد نمي كند. عسلك نيز يكي ديگر از انواع عسل ها است و زماني بوجود مي آيد كه زنبور ها به خاطر كمبود شهد گل ها از كربوهيدرات هاي دفع شده توسط شپش ها و شپشك ها تغذيه مي كنند. عطر و طعم اين نوع عسل از كيفيت كمتري برخوردار است. عسل سمي نيز يكي از انواع عسل مي باشد كه از گياهان سمي توليد مي گردد و موجب سرگيجه، استفراغ و تهوع مي گردد. علت اين حالت وجود ماده اي به نام گلوكوزيد است. اگر زنبوران، عسل را از مناطقي با گياهان سمي توليد كنند، اين حالت بوجود مي آيد كه اين عسل توليد شده براي انسان سمي است. انواع عسل طبيعي به چند دسته تقسيم مي شود؟ انواع عسل طبيعي با توجه به نوع گلي كه زنبور عسل از آن شهد جمع مي كند به عسل تك گل و عسل چند گل تقسيم مي شود. زماني كه عسل از يك گل خاص شهد جمع آوري مي كند مانند عسل شبدر و عسل آفتابگردان عسل تك گل گفته مي شود. از ديگر انواع عسل طبيعي مي توان به عسل چند گل اشاره كرد كه در اين حالت زنبورداران عسل را از چندين گل بدست مي آورند. مي توان از اين نوع عسل به عسل كوهستان و عسل مركبات اشاره نمود. انواع عسل طبيعي با توجه به فصل توليدشان به عسل بهاره و پاييزه تقسيم مي شود. براي نمونه از عسل بهاره مي توان به عسل مركبات و اقاقيا و درختان ميوه اشاره نمود. عسل پاييزه نيز از اواسط تابستان تا اوايل پاييز توليد مي گردد. از عسل پاييزه مي توان به عسل كوهستان اشاره نمود. گاهي مواقع انواع عسل طبيعي را بر اساس منطقه اي كه در آن توليد شده است، نامگذاري مي كنند مانند عسل دماوند. انواع عسل طبيعي را بر اساس رنگ نيز دسته بندي مي كنند: عسل بي رنگ عسل قرمز عسل زرد عسل بي رنگ مانند عسل اقاقيا، عسل قرمز رنگ مانند عسل آويشن و نوع زرد آن مانند عسل اسپرس. انواع گياهاني كه از آنها عسل طبيعي گرفته مي شود مطالعات زيادي برروي عسل هاي مختلف با منشا گياهي انجام شده و خواص فيزيكي و شيميايي آن مورد بررسي قرار گرفته است. تاثير گياهان بر روي شهدهاي زنبورهاي عسل و در نهايت توليد عسل بي تاثير نيست و عسل توليد شده در نهايت داراي خواصي است كه از آن گياه منشا مي گيرد. مهمترين گياهان عسل زا در ايران شامل انواع يونجه ها مي شود كه به صورت يونجه باغي و يونجه معمولي يافت مي شود. از انوع شبدرها مانند سفيد و قرمز و شيرين نيز عسل توليد مي گردد. انواع عسل طبيعي از گياهان وحشي نيز مانند آويشن، گون، گرز و انواع كنگر و…. توليد مي گردد. انواع عسل طبيعي از گياهاني مانند اسپرس، آفتابگردان، گشنيز، ريحان، نعناع، تمشك، انواع مركبات، سويا و…. نيز توليد مي گردد. مهمترين فصل براي توليد اين عسل فصل بهار و اوايل تابستان است. از انواع عسل طبيعي مي توان به عسل چهل گياه اشاره كرد. ايران شرايط بسيار خوبي براي توليد اين عسل دارد، زيرا در ايران انوع گياهان دارويي و ساير گياهان مستعد توليد عسل وجود دارد. عسل چهل گياه در دونوع بهاره و پاييزه توليد مي گردد و عسل بهاره كيفيت بهتري نسبت به پاييزه دارد، زيرا در فصل بهار تنوع گياهان و تازگي آنها بيشتر است. اين عسل براي سلامتي انسان بسيار مفيد است و از انواع عسل طبيعي براي درمان بسياري از بيماريها مفيد است. انواع عسل طبيعي داراي رنگ و بو و طعم متفاوت مي باشند و همچنين قند و اسيد، پروتئين، مواد معطر، املاح و آنزيم ها و ويتامين ها از مواد تشكيل دهنده عسل طبيعي است. بهتر است براي تمايز بين عسل ها و شناخت آنها با انواع مختلف عسل ها آشنايي داشته باشيم واز منشا گياهي عسل و خواص آن آگاه باشيم. يكي ديگر از انواع عسل طبيعي عسل جنگلي است كه در مناطق خاصي توليد مي گردد و به خاطر شرايط آب و هوايي و رويش گياهان متفاوت خواهد بود. خواص انواع عسل طبيعي شامل چه مواردي است؟ زنبور هاي عسل با توجه به گياهي كه انتخاب مي كنند عسلي با خصوصيات ويژه توليد مي كنند، مثلا وقتي زنبورها سراغ گياه اكاليپتوس ميروند به دليل علاقه زياد آن به شهد اكاليپتوس است. اين گياه خواص درماني بسيار بالايي دارد و از عطر فوق االعاده اي نيز برخوردار است. در ايران شهر فسا و جهرم بيشترين عسل اكاليپتوس را دارند. اين عسل طعم خوشايندي ندارد و فقط از نظر پزشكي ارزش بالايي دارد و براي بيماري هاي هم چون سل ريوي و سرماخوردگي درمان تنگي نفس و بهبود اختلالات گوارشي توصيه مي شود. عسل ليمو عسل ليمو، يكي از انواع عسل طبيعي به شمار مي رود كه به خاطر طعم آن ارزش و قيمت بالايي دارد. عسل تازه ليمو معطر و شفاف است و رنگ زرد متمايل به سبز دارد. از اين عسل براي سرماخوردگي استفاده مي شود و از شهد شكوفه هاي زرد متمايل به سبز ليمو به دست مي آيد. عسل شبدر بي رنگ است و عطر خوبي دارد و به عنوان يكي از بهترين عسل ها شناخته شده است. عسل مركبات عسل مركبات، براي درمان مشكلات معده بسيار مفيد است بادشكن و براي درمان تهوع، سرماخوردگي، ورم هاي بدن موثر مي باشد. ضد عفوني كننده، تصفيه كننده خون، اشتها آور است. عسل گشنيز داراي عطر تند و طعم هاي خاصي است. از گل هاي سفيد و صورتي چتر دار جمع آوري مي شود. عسل زرشك عسل زرشك، از عسل هاي بهاره به شمار مي رود و در منطقه خراسان توليد مي شود. عسل زرشك رنگ زرد طلايي دارد وداراي عطر مطبوع و طعم شيريني است. عسل مريم گلي عسل مريم گلي، از شهد گياه مريم گلي گرفته شده است، اين گياه از گياهان معروف دارويي است. رنگ اين عسل كهربايي روشن تا تيره متغير است. عسل جعفري عسل جعفري، مقوي و انرژي زا مي باشد. يكي ديگر از انواع عسل مي توان به عسل ريحان اشاره كرد. اين عسل از گياهان تك گل است رنگ آن رنگ عقيق روشن است و توسط زنبور ها از شهد گياه ريحان توليد مي شود. عسل جاوشير عسل جاوشير، از گياه جاوشير كه گياه بومي نواحي كوهستان كه از نظر دارويي در جايگاه بسيار بالاي است اين عسل در فصل بهار برداشت مي شود و داراي مزه شيريني است. عسل گندم سياه عسل گندم سياه، نوعي ديگر از عسل است كه رنگ زرد تيره دارد و در ظاهر مشابه عسلك است ميزان پروتئين و آهن آن از عسل روشن بيشتر بوده و به خاطر داشتن آهن در درمان كم خوني بسيار موثر است. اين عسل از شهد گندم سياه كه به صورت زراعي در باغها رشد مي كند ساخته مي شود. عسل سيب عسل سيب، به رنگ زرد كم رنگ است و عطري بي نظير و شيريني مطلوبي دارد، اين عسل از شكوفه هاي سيب جمع آوري مي شود. عسل كلزا با رنگ سفيد و گاهي زرد داراي عطر بسياري است و از شهد گل هاي كلزا به دست مي آيند. عسل آفتابگردان عسل آفتابگردان، از گل هاي زرد آفتابگردان به دست ميآيد. عطر بسيار زيادي ندارد ولي طعم خوشايندي دارد. اين عسل مقوي و انرژي زا است. اين عسل در حالت مايع به رنگ زرد طلايي است و در حالت كريستالي به رنگ زرد كهربايي است. منبع: انواع عسل طبيعي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ ]
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |